December 10, 2018

Nyheter fra Trondheim

Matsentralen Trondheim sin første høst i drift bød på et nytt styre og mange nye samarbeid!

/
Nyheter fra Trondheim

Matsentralen Trondheim sin første høst i drift bød på et nytt styre og mange nye samarbeid. Daglig leder er stolt over å ha fått direktør for Manpower Midt-Norge Solveig Finboe som ny styreleder og mentor. I styret har de også fått tidligere daglig leder i Coop Midt-Norge som har bidratt med både lagerutstyr, bransjekontakter og et logistikkprosjekt i samarbeid med masterstudenter ved NTNU. I styret har de nå ressurser på bedriftsutvikling og representanter fra den veldedige sfære, og føler seg derfor godt rustet til å styre skuta videre inn i 2019.

I løpet av høsten har Matsentralen Trondheim fått 7 nye leverandører og 9 nye mottakerorganisasjoner. Daglig leder har holdt flere foredrag om Matsentralen for Miljøagentene, FN-studentene, på speiderlandsleir, Colonialgrossistforeningens høstmiddag og ASKOs julebord. Matsentralen har også fått medieomtale i både Adresseavisa, Næringsforeningens medlemsblad Midtpunkt og flere profilerte lokalpolitikere.

På lageret har de nå 10 frivillige fra både videregående, introduksjonsprogrammet og NAV. Nordenfjeldske Bykreditts stiftelse bidro med midler til en varebil og Gjensidigestiftelsen støtter med investeringsmidler til fryserom.

Daglig leder Marte Lønvik Bjørnsund og frivillig.

Skolepraksis

Den største leveransen kom fra Forsvaret etter NATO-øvelsen, da de donerte overskuddsmat til en verdi av 4,5 millioner kroner. Major Bjørn Harald Vik skal ha æren for å ha fått dette gjennom og formidlet kontakt med de ulike nasjonene som hadde varer til overs.

Vi er takknemlig for all støtten vi har fått i denne oppstarten og ser frem til det nye året, sier daglig leder, Marte Lønvik Bjørnsund.

Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.