Styrk bedriftens samfunnsengasjement eller gi et bidrag som privatperson.

Støtten er omfordelt blant alle matsentraler i Norge

Bedriftssamarbeid

Ved å gi økonomisk støtte bidrar din bedrift til å sikre at mat, som ellers ville blitt kastet, deles ut til hjemløse, psykisk syke, rusmisbrukere og andre vanskeligstilte.

Støtter dere oss, bidrar dere dermed til å gjøre en viktig innsats for miljøet og for mennesker som sliter i Norge.

Kontakt oss eller din lokalt matsentral for mer info

Våre sponsorer og støttespillere

Bidra med kompetanse

Ønsker din bedrift å samarbeide med Matsentralen gjennom å stille deres ekspertise til disposisjon, ta veldig gjerne kontakt med oss. Bedrifter som har bidratt med sin kompetanse: TrueNorth, Making Waves og Bama.
Kontakt oss på: norge@matsentralen.no

Portrettbilde av senior designer i Making Waves, Christian Magnus Sinding-Larsen

– Å få lov til å bidra til et fantastisk formål med vår kompetanse har vært inspirerende og engasjerende. Making Waves er et selskap som er opptatt av mennesker og å bedre hverdagen til folk. At vi har laget nettsidene til Matsentralen Norge har derfor skapt entusiasme hos oss. Vi er stolte av samarbeidet!

Christian Magnus Sinding-Larsen
Senior designer, Making Waves
Portrett av Inger Elise Iversen, daglig leder i Kavlifondet

Matsentralens arbeid handler om to av de viktigste spørsmålene i verden i dag: Mat og miljø. Kavlifondet har sans for at disse spørsmålene kobles til det norske næringslivet. Matsentralens arbeid fører til en bevisstgjøring både om hvor mye mat som faktisk kastes her i landet, og hvor mange som faktisk trenger denne maten.

Inger Elise Iversen
Daglig leder, Kavlifondet

Støtt oss som privatperson

Ønsker du å støtte oss, bidrar du til at mat av høy kvalitet, som ellers ville blitt kastet, blir gitt til hjemløse, psykisk syke, rusmisbrukere og andre vanskeligstilte i Norge. Du bidrar dermed til å redusere matsvinn som er positivt for miljøet, samtidig som du hjelper vanskeligstilte.

Bidragene distribueres videre til vårt nettverk av matsentraler over hele landet, som effektivt mottar overskuddsmat fra matindustrien og omfordeler det til personer i nød.

Ditt bidrag gir

Kr 100: 50 måltider


Kr 500: 250 måltider


Kr 1.000: 500 måltider

Vipps oss 140040

Bruk kode #140040

Konto

1503.98.39072