Bli frivillig

For å kunne redde og omfordele maten effektivt, får vi ofte hjelp av frivillige. Noen bidrar praktisk på lageret, andre med administrative oppgaver eller i forbindelse med arrangementer. De som hjelper til med hente inn mat må ha truckførerbevis.

Bli med på dugnaden!

Vi trenger deg som ønsker å gjøre en frivillig innsats til nytte og glede for andre og deg selv. Gjennom frivillig engasjement kan du bruke din erfaring og kompetanse - eller lære noe helt nytt. Vi har mange ulike oppgaver som kan passe for akkurat deg som ønsker å være frivillig!

"Å jobbe som frivillig ved Matsentralen er meningsfylt og givende. Dessuten har vi et godt arbeidsmiljø her."

Stian Ludvigsen
Trygve
Frivillig hos Matsentralen Vestland

"Det å være frivillig på Matsentralen er fantastisk - jeg har funnet drømmejobben! Føler meg priviligert at jeg kan hjelpe andre mennesker som ikke har det så godt"

Jostein Hågan
Carina

"Det å være frivillig på Matsentralen gir meg en hyggelig og meningsfull hverdag og noe å strekke meg etter. Etter å ha vært gjennom kreft blir dagene lange, og da er det ekstra hyggelig å ha et sted å komme til hvor man føler seg ønsket og at man er en positiv bidragsyter for Matsentralen og den tjenesten vi yter."

Stian Ludvigsen
Lene

"Jeg stortrives så godt her. Det får meg i rutine og det hjelper for psyken og alt egentlig. Møter med kunder er faktisk noe av det artigste - mye herlige folk som kommer hit. Det finnes  enkeltpersoner som hjelper 40-50 stykker med mat. For noen ildsjeler!"


Stian Ludvigsen
Bjarne

Ta kontakt med oss!

Ta gjerne kontakt direkte med din nærmeste Matsentral eller vår paraplyorganisasjon