Bidra med kompetanse eller annet

Som en ideell stiftelse har Matsentralen begrenset med ressurser. Derfor er det viktig å bruke den økonomiske støtten vi får til å sikre en sunn og effektiv drift, slik at vi kan redde og omfordele mest mulig mat. Med et minimum av ansatte, kan det være vanskelig å vie tid til andre ting enn selve kjernevirksomheten. Derfor er bidrag i form av kompetanse svært verdifullt for oss. De siste årene har vi fått hjelp med blant annet kommunikasjon, nettside, sosiale medier og strategi.

En annen måte å hjelpe er å gi oss nytt eller pent brukt relevant utstyr, som f.eks. teknisk- og kontorutstyr, jekketraller og lagerutstyr generelt, gratis leasing av varebil e.l. Ønsker din bedrift å gi de ansatte en litt annen arbeidsdag, tar vi også i mot frivillige hender.

Ta kontakt med oss for å en nærmere prat om hvordan vi kan få til et meningsfullt samarbeid.

Studenter som er interessert i å gjøre forskningsarbeid knyttet til Matsentralens virke, oppfordres også til å ta kontakt.

Kontakt oss

Noen eksempler

Mai 2019 fikk Matsentralen Tromsø på plass to nye varebiler takket et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen, Tekniskbureau og Isasreklame. Slik økte Matsentralen Tromsø kapasiteten for å jobbe mer effektivt i kampen mot matsvinn og for en bedre hverdag for alle.

Making Waves har hjulpet oss med å legge inn nye og mer strategiske måter å formidle historien vår på, ved hjelp av spennende forretningsdesignverktøy som for eks. "Value preposition canvas" og "partnerprofilering". Disse nye tenkemetodene ga oss muligheten til å forstå hva vi gjør best, og hjelpe oss å  fokusere vår kommunikasjon og historie tydeligere opp mot våre samarbeidspartnere. Making Waves har også hjulpet oss med nettsiden vår.

Nyheter

October 11, 2019

En matredder på rundtur til Matsentralene

Matreddere, engler, gledesspredere, miljøforkjempere, livreddere er noen av de superlativene som hagler når Mette Nygaard Havre skal beskrive Matsentralen. Les mer om hennes samarbeid med Matsentralen sammen med Kavlifondet.

Les hele saken >
September 15, 2019

Too Good To Go og Matsentralen: Sammen i kampen mot matsvinn

En tredjedel av all maten som produseres i verden ender opp som matsvinn. Samtidig har en av ni mennesker på jorda ikke nok mat. Hanne Johansen, Matredder og kommunikasjonsrådgiver ved Too Good To Go forteller oss hvordan samarbeidet med Matsentralen og TGTG bidrar til å redusere matsvinn i Norge.

Les hele saken >
September 2, 2019

Matkartet

Matsentralen samarbeider med mer enn 250 ideelle organisasjoner som hjelper oss å omfordele maten slik at den når de som trenger den mest. Nå kan de som trenger mat finne informasjon om disse organisasjonene på Matkartet.

Les hele saken >
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få den nyeste informasjonen fra Matsentralen

Meld inn
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Try again.
If that doesn't work, contact us directly at norge@matsentralen.no