Matsentralen Oslo

Matsentralen Oslo er en profesjonell samarbeidspartner for matbransjen. Vi sørger for at bransjen enkelt kan gi fra seg overskuddsmat, som raskt og effektivt formidles videre til de som trenger det aller mest.

Matsentralen Oslo er Norges aller første matsentral, og har siden 2013 omfordelt mer enn 6000 tonn mat til ideelle organisasjoner i Oslo og omegn. Dette tilsvarer over 12 millioner måltider.

Matsentralen Oslo ligger strategisk plassert på Alna, med lett adkomst for både leverandører og mottakere. Lageret er på 700 m2, og har plass til 200 paller med tørrvarer, 100 paller med frysevarer og rundt 50 paller med kjølevarer og frukt og grønt.

I tillegg til daglig leder Cristiano Aubert, får matsentralen hjelp av 3 ansatte og rund 10 frivillige.

Matsentralen Oslo jobber også med prosjekter og kampanjer som øker bevisstheten om problematikkene matsvinn og fattigdom, bl.a. gjennom skolebesøk og arrangementer.

Matsentralen fikk Oslo Miljøpris for 2016, delvis på bakgrunn av hvordan vi på en sosial og inkluderende måte løser miljøutfordringene med matsvinn. Matsentralen Oslo er også offisiell samarbeidspartner med Oslo Europeiske Miljøhovedstad 2019.

No items found.

Daglig leder

Cristiano Aubert

Åpningstider

Mandag - Fredag

08-15

Adresse

Ole Deviks vei 20, 0666 Oslo

Telefonnummer

96 00 32 23

Støtt oss

Doner med Vipps

22602

Doner med Vipps

Bankkonto

3000 28 42323

Noen av våre samarbeidspartnere

Jostein Hågan

Virksomhetsleder, Blåkors Kontaktsenter

Blå Kors Kontaktsenter er et lavterskeltilbud for rusavhengige i Oslo. Vi serverer frokost og middag til over 200 gjester hver dag, og deler ut matposer til fattige. Takket være Matsentralen kan vi bidra til at gjestene får et næringsrikt og variert kosthold. Mange sier at de ikke hadde klart seg uten maten de får fra oss og Matsentralen.

Kjetil Graver

Daglig leder, Godt Levert

Godtlevert ønsker å bidra til å redusere mengde mat som blir kastet i Norge. Men situasjoner kan forekomme, som gjør at vi sitter igjen med noen matkasser til overs. For oss er kasting av ypperlige råvarer uaktuelt, derfor gir vi dem gjerne videre. Det er en glede for oss å samarbeide med Matsentralen som bidrar til at overskuddsmaten havner hos dem som trenger det mest.

Bli frivillig

Bli frivillig

Vi trenger frivillige! Ta kontakt med oss!

Våre lokale økonomiske støttespillere

No items found.

Våre lokale samarbeidspartnere

No items found.
Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.