Matsentralen Vestfold og Telemark

Vi arbeider for at foreningens formål om å redusere matsvinn og for at fordelingen til vanskeligstilte personer skal oppfylles

Matsentralen Vestfold og Telemark har siden oppstarten i 2019 reddet flere tusen tonn med overskuddsmat, fra matindustrien og gjennom Matsentralen Primær. Skoleprosjektet til Matsentralen Vestfold og Telemark ble etablert i 2020.

Matsentralen Vestfold og Telemark reddet i 2022 nesten 700 tonn overskuddsmat sammen med de 75 ideelle organisasjonene vi samarbeider med. I tillegg sendte vi mer enn 200 tonn til andre matsentraler via vårt system for interntransport.

Matsentralen Vestfold og Telemark omfordeler overskuddsmat fra matindustrien. I tillegg redder vi overskuddsproduksjon fra primærleddet som av ulike grunner ikke kan selges som planlagt. Les mer om Matsentralen Primær her. Videre har vi et skoleprosjekt rettet mot 6.- og 9.-klasser i Vestfold og Telemark om matsvinn og bærekraft. Les mer om prosjektet her.

Matsentralen Vestfold og Telemark har i dag 2,6 årsverk fordelt på drift og skoleprosjekt. Vi har i tillegg to håndfuller uvurderlige frivillige som bidrar inn i driften.

No items found.

Daglig leder

Rebekka Trevland

Åpningstider

For leverandører:

08 - 15

For mottakerorganisasjoner:

08 - 13

Adresse

Hegdalveien 84, Larvik

Telefonnummer

409 00 660

Støtt oss

Doner med Vipps

534247

Doner med Vipps

Bankkonto

2801.49.84455

Noen av våre samarbeidspartnere

Bli frivillig

Vi trenger frivillige! Ta kontakt med oss!

Våre lokale økonomiske støttespillere

No items found.

Våre lokale samarbeidspartnere

No items found.
Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.