Matsentralen Trøndelag

Matsentralen Trøndelag er en ideell forening som fordeler overskuddsmat fra matvarebransjen til ideelle organisasjoner. Vi fanger opp helt frisk mat som ellers ville ha blitt kastet i grossistleddet på grunn av standardkrav på gode marginer i holdbarheten.

En tredjedel av all mat som produseres blir aldri spist. Samtidig finnes det over en halv million fattige i Norge ifølge Statistisk Sentralbyrå. Matsvinnet alene koster samfunnet like mye i klimautslipp som alle former for persontransport sammenlagt.

Våre formål er å bekjempe matsvinn og sosial fattigdom ved å forvandle et avfallsproblem i næringen til en ressurs for fellesskapet. Vi ønsker å få med oss hele Trøndelag på denne samfunnsdugnaden for miljø og medmenneskelighet.

Alle organisasjoner som blir medlem av Matsentralen kan hente ut variert overskuddsmat fra vårt matlager. Både bedrifter og privatpersoner som engasjerer seg for saken er velkommen til å bidra etter evne som frivillig eller støttemedlem.

Vi gir mat, mennesker og miljø en ny sjanse.

Vil du være med å gi overskuddsmat ny mening? Bli støttemedlem som privat eller bedrift her.

No items found.

Daglig leder

Marte Lønvik Bjørnsund

Åpningstider

Mandag- Fredag

10 - 15

Adresse

Nordslettvegen 3, 7038 Trondheim

Telefonnummer

732 00 244

Støtt oss

Doner med Vipps

507358

Doner med Vipps

Bankkonto

4212 21 44601

Noen av våre samarbeidspartnere

Christian Strømstad

Aktivitetsansvarlig

Enestående Familier tilbyr sosiale samvær for familier der en voksen ofte er alene med omsorgen for barn. Matsentralen betyr for oss at vi kan gjennomføre flere aktiviteter enn før, fordi budsjettet kan strekkes lenger. Pengene vi sparer kommer våre enestående familier til gode. Takk for at dere finnes.

Bli frivillig

Bli frivillig

Vi trenger frivillige! Ta kontakt med oss!

Våre lokale økonomiske støttespillere

No items found.

Våre lokale samarbeidspartnere

No items found.
Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.