December 14, 2018

Tunge tider i Bergen

En veldig trist sak for både daglig leder og for oss.

/
Tunge tider i Bergen

Det var med tungt hjerte at styret i Matsentralen Bergen gikk til politianmeldelse av daglig leder for grovt økonomisk underslag. Styreleder fikk kjennskap til forholdene i begynnelsen av desember, og innkalte straks til ekstraordinært styremøte. Styret tok tak i saken umiddelbart og har håndtert saken på en god og menneskelig måte. Etter det vi kjenner til har det foregått økonomiske uregelmessigheter høsten 2018.

Vi i Matsentralen syns dette er en veldig trist sak for både daglig leder og for oss. Daglig leder har vært en svært viktig person for Matsentralen generelt og Bergen spesielt, og har gjort en formidabel jobb. Daglig leder har vært en ressurs og en pådriver for å løfte Matsentralen og arbeidet utrettelig for å omfordele overskuddsmat i Bergensregionen. Innsatsen for Matsentralen vil bli savnet.

Heldigvis har Åge og Torill god kontroll, og har lagt ned en formidabel innsats. Takket være dem og et godt og sammensveiset team av frivillige m.m., er det business as usual. Stor takk til alle dere på Toppemyr!

En stor takk går også til alle leverandører og samarbeidspartnere, som utelukkende har vist stor forståelse for situasjonen, og klart signalisert deres videre støtte av Matsentralen.


Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.