March 11, 2019

En kafé for alle

Kafé Nr.13 holder til i Erling Skjalgsonsgate 13 i Sandnes og er et samarbeid mellom Klippen og Hjerte for Sandnes. Kaféen er åpen hver tirsdag og torsdag mellom kl. 11:00-14:30. Det blir servert gratis middag til rusmisbrukere og andre vanskeligstilte. I tillegg kan man få en god samtale og sosialt samvær om man ønsker det.

/
En kafé for alle

Midt i Sandnes sentrum, mellom byens beste sushi og designbutikken DFU ligger Nr.13; et stilig kafelokale med lys på bordene og en scene innerst i lokalet.

Kafeen er et samarbeid mellom pinsemenigheten Klippen og Evangeliesenteret. Terskelen er lav men stemningen og trivselsfaktoren er høy. Bak disken lager frivillige mat med moderne utstyr, det serveres middag til rusmisbrukere og andre hver tirsdag og torsdag og det deles ut matposer.

Som regel er 50-60 gjester innom hver dag. Menyen og innholdet i matposene bestemmes av hva man til enhver tid får inn av mat. Tidligere kom maten rett fra butikker i nærområdet, men nå som Matsentralen Rogaland er i full drift, håper Nr.13 på både jevnere tilgang på mat og bedre utvalg i kafeen.

Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.