Er du vår nye prosjektleder for Mat, mennesker og miljø? Søk!

29/3/2021
Guest Blogger
Er du ny prosjektleder hos Matsentralen Vestfold og Telemark for skoleprosjektet Mat, mennesker og miljø? Søk på spennende deltidsstilling før 10. april! Illustrasjonsfoto: Matsentralen Vestland

Om stillingen

Vikariatet som prosjektleder er på 50 % fra 1. august til og med desember 2022, med mulighet for forlengelse.

Prosjektets formål er å utdanne miljøambassadører og matreddere ved å lære skolebarn og unge om matsvinn, miljøvern og fattigdom. Prosjektleder skal utarbeide/ ferdigstille undervisningsopplegg for elever for 6. og 9. klasse i henhold til ny læreplan.

Stillingen skal planlegge og gjennomføre undervisning ved skolebesøk i vårt fylke. Dette består av forberedelse før besøk, gjennomføring av undervisning og oppfølging etter besøk.

Vi ønsker oss

- Vi ønsker oss en engasjert, miljøbevisst matredder.

- Du må ha gode kommunikasjonsevner, digital kompetanse og gjerne pedagogisk kompetanse.

- Du må kunne arbeide selvstendig og ha god gjennomføringsevne, og gjerne kunne arbeide fleksibelt gjennom året.

- Du må ha god dialog med øvrige medarbeidere i Larvik og de andre Matsentralene.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende stilling med mulighet til å utdanne miljøambassadører og matreddere. Vi tilbyr gode samarbeidspartnere i folkebevegelsen Spis opp maten og Nofima, som arbeider med et tilsvarende prosjekt. Vi tilbyr lønn for 50 % stilling. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Stillingens plass i foreningen

Prosjektet er en del av Matsentralen Vestfold og Telemark, og prosjektleder har daglig leder som sin nærmeste overordnede. Arbeidssted for tiden er Matsentralen Vestfold og Telemark, Hegdalveien 84, Larvik. Det må påregnes en del reisevirksomhet i fylket. Du må disponere egen bil. KM-godtgjørelse i henhold til statens satser.

 

Om arbeidsgiveren

Matsentralen Vestfold og Telemark er en ideell forening etablert av Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Evangeliesenteret og Kristen besøkstjeneste i 2018. Matsentralens formål er å motta overskuddsmat og varer fra produsenter og matvarekjeder. Maten videreformidles deretter til ideelle organisasjoner som driver servering og utdeling av mat til vanskeligstilte personer. Matsentralen er lokalisert på Hegdal i Larvik.

 

Søknadsfrist 10. april 2021

Send en søknad til thorgeir@matsentralen.no eller søk via Finn.no.

Nyheter

13/1/2022

Et bæreposekraftig samarbeid

Det finnes mange matreddere i Norge, og en av dem er Holdbart. Butikkjeden kjøper inn varer som av en eller annen grunn ikke skal selges gjennom de vanlige dagligvarekanalene, og selger dem videre til sine kunder med opptil 90 % rabatt. Bra for miljøet og bra for lommeboka. Holdbart er også en av mange leverandører til Matsentralen, men med et litt annerledes samarbeid, et bæreposekraftig samarbeid!

Les hele saken >
17/12/2021

Mennesker, mat og kjærlighet

Blå Kors Kontaktsenter er et tilbud for de som sliter med rus, spillavhengighet eller er hjemløs. Her kan de som trenge det ta en pause fra hverdagen. En kald vintermorgen besøkte Ida fra Matsentralen Oslo kontaktsenteret og pratet litt med bl.a. kjøkkensjef Sigrid Degerdal. Les mer her

Les hele saken >
7/12/2021

Matsentralen Primær - fra jord til bord

Medio august 2021 ble nyheten om Matsentralens nye satsning “Primær” annonsert, og det er herved en stor glede å formidle at driften er i gang!Fredag 19.11.2021 var det offisiell åpning av den 7,5 meter lange og nesten 4 meter høye, røde, flotte og arbeidslystne pakkelinjen, som er lokalisert ved Matsentralen Vestfold og Telemark i Larvik. Det var en fin forsamling av interessenter og bidragsytere tilstede, som sammen var vitne til den høytidelige kuttingen av en stor potet. Det ble sagt mange hyggelige ord om dette nye prosjektet, det var flotte musikkinnslag og svært hyggelig var det at DNB delte ut flere midler til utvikling av prosjektet.

Les hele saken >
Les mer

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.