March 29, 2021

Er du vår nye prosjektleder for Mat, mennesker og miljø? Søk!

Vil du lære barn og unge om matsvinn, miljøvern og fattigdom? Matsentralen Vestfold og Telemark har et ledig vikariat som prosjektleder for et spennende undervisningsprosjekt. Søknadsfrist: 10. april 2021.

/
Er du vår nye prosjektleder for Mat, mennesker og miljø? Søk!
Er du ny prosjektleder hos Matsentralen Vestfold og Telemark for skoleprosjektet Mat, mennesker og miljø? Søk på spennende deltidsstilling før 10. april! Illustrasjonsfoto: Matsentralen Vestland

Om stillingen

Vikariatet som prosjektleder er på 50 % fra 1. august til og med desember 2022, med mulighet for forlengelse.

Prosjektets formål er å utdanne miljøambassadører og matreddere ved å lære skolebarn og unge om matsvinn, miljøvern og fattigdom. Prosjektleder skal utarbeide/ ferdigstille undervisningsopplegg for elever for 6. og 9. klasse i henhold til ny læreplan.

Stillingen skal planlegge og gjennomføre undervisning ved skolebesøk i vårt fylke. Dette består av forberedelse før besøk, gjennomføring av undervisning og oppfølging etter besøk.

Vi ønsker oss

- Vi ønsker oss en engasjert, miljøbevisst matredder.

- Du må ha gode kommunikasjonsevner, digital kompetanse og gjerne pedagogisk kompetanse.

- Du må kunne arbeide selvstendig og ha god gjennomføringsevne, og gjerne kunne arbeide fleksibelt gjennom året.

- Du må ha god dialog med øvrige medarbeidere i Larvik og de andre Matsentralene.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende stilling med mulighet til å utdanne miljøambassadører og matreddere. Vi tilbyr gode samarbeidspartnere i folkebevegelsen Spis opp maten og Nofima, som arbeider med et tilsvarende prosjekt. Vi tilbyr lønn for 50 % stilling. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Stillingens plass i foreningen

Prosjektet er en del av Matsentralen Vestfold og Telemark, og prosjektleder har daglig leder som sin nærmeste overordnede. Arbeidssted for tiden er Matsentralen Vestfold og Telemark, Hegdalveien 84, Larvik. Det må påregnes en del reisevirksomhet i fylket. Du må disponere egen bil. KM-godtgjørelse i henhold til statens satser.

 

Om arbeidsgiveren

Matsentralen Vestfold og Telemark er en ideell forening etablert av Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Evangeliesenteret og Kristen besøkstjeneste i 2018. Matsentralens formål er å motta overskuddsmat og varer fra produsenter og matvarekjeder. Maten videreformidles deretter til ideelle organisasjoner som driver servering og utdeling av mat til vanskeligstilte personer. Matsentralen er lokalisert på Hegdal i Larvik.

 

Søknadsfrist 10. april 2021

Send en søknad til thorgeir@matsentralen.no eller søk via Finn.no.

Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.