Er du vår nye prosjektleder for Mat, mennesker og miljø? Søk!

29/3/2021
Guest Blogger
Er du ny prosjektleder hos Matsentralen Vestfold og Telemark for skoleprosjektet Mat, mennesker og miljø? Søk på spennende deltidsstilling før 10. april! Illustrasjonsfoto: Matsentralen Vestland

Om stillingen

Vikariatet som prosjektleder er på 50 % fra 1. august til og med desember 2022, med mulighet for forlengelse.

Prosjektets formål er å utdanne miljøambassadører og matreddere ved å lære skolebarn og unge om matsvinn, miljøvern og fattigdom. Prosjektleder skal utarbeide/ ferdigstille undervisningsopplegg for elever for 6. og 9. klasse i henhold til ny læreplan.

Stillingen skal planlegge og gjennomføre undervisning ved skolebesøk i vårt fylke. Dette består av forberedelse før besøk, gjennomføring av undervisning og oppfølging etter besøk.

Vi ønsker oss

- Vi ønsker oss en engasjert, miljøbevisst matredder.

- Du må ha gode kommunikasjonsevner, digital kompetanse og gjerne pedagogisk kompetanse.

- Du må kunne arbeide selvstendig og ha god gjennomføringsevne, og gjerne kunne arbeide fleksibelt gjennom året.

- Du må ha god dialog med øvrige medarbeidere i Larvik og de andre Matsentralene.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende stilling med mulighet til å utdanne miljøambassadører og matreddere. Vi tilbyr gode samarbeidspartnere i folkebevegelsen Spis opp maten og Nofima, som arbeider med et tilsvarende prosjekt. Vi tilbyr lønn for 50 % stilling. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Stillingens plass i foreningen

Prosjektet er en del av Matsentralen Vestfold og Telemark, og prosjektleder har daglig leder som sin nærmeste overordnede. Arbeidssted for tiden er Matsentralen Vestfold og Telemark, Hegdalveien 84, Larvik. Det må påregnes en del reisevirksomhet i fylket. Du må disponere egen bil. KM-godtgjørelse i henhold til statens satser.

 

Om arbeidsgiveren

Matsentralen Vestfold og Telemark er en ideell forening etablert av Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Evangeliesenteret og Kristen besøkstjeneste i 2018. Matsentralens formål er å motta overskuddsmat og varer fra produsenter og matvarekjeder. Maten videreformidles deretter til ideelle organisasjoner som driver servering og utdeling av mat til vanskeligstilte personer. Matsentralen er lokalisert på Hegdal i Larvik.

 

Søknadsfrist 10. april 2021

Send en søknad til thorgeir@matsentralen.no eller søk via Finn.no.

Nyheter

1/6/2021

Bransjeavtalen og hvordan donasjon av overskuddsmat reduserer matsvinn

Matsvinn er et stort samfunnsproblem, men heldigvis finnes det mange gode løsninger. Tirsdag 1. juni holdt Matsentralen Norge et webinar der flere løsninger ble løftet frem. En rekke profilerte og dyktige aktører fra matbransjen, myndighetene og matsentralen fortalte om hvordan de kontinuerlig jobber med å kartlegge og minimere matsvinnet sitt. Donasjon av overskuddsmat ble fremhevet som ett av flere viktige verktøy.

Les hele saken >
31/5/2021

Kutt matsvinn med brukopp-kalender for frukt og grønt

I 2021 feirer vi FNs år for frukt og grønt med å hylle 12 ulike frukt og grønnsaker som vi gir deg tips til å ta bedre vare på. Frukt og grønt er noe av det vi kaster mest av, enten fordi vi kjøper for mye, oppbevarer den feil eller ikke vet hvordan vi skal bruke råvarer som ikke er ferske lenger. Husk at frukt og grønt er ferskvare. Ikke kjøp for mye av gangen. Moden betyr bare mer smak, ikke at frukten eller grønnsaken er dårlig.

Les hele saken >
31/5/2021

Matsentralen Innlandet har åpnet!

I dag åpent Matsentralen Innlandet dørene på Rudshøgda, og er landets åttende matsentral. Med en matsentral på plass i denne regionen, har nettverket mulighet til å nå ut til mange flere som trenger mathjelp, og øker også mottakskapasiteten av overskuddsmat. Daglig leder Klaaspeter Kuperus er både spent og fornøyd.

Les hele saken >
Les mer

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.