November 27, 2020

Julekassen

Flere har allerede begynt å glede seg til jul, men noen har også begynt å grue seg. For mange er julehøytiden preget av ekstra utfordringer. Derfor lanserte Matsentralen Sør en helt spesiell kampanje til Jul.

/
Julekassen


Flere har allerede begynt å glede seg til jul, men noen har også begynt å grue seg.

For mange er julehøytiden preget av ekstra utfordringer.

Over 6 500 barn i Agder lever i fattige familier, og da blir høytider - spesielt jul - ekstra sårt hvis man ikke kan lage en fin, varm og mettende ramme rundt feiringen.

Dette ønsket Matsentralen Sør å gjøre noe med, så i år har de laget julekasser fylt til randen med julekos og gode matvarer.


Det er over 30 ideelle organisasjoner som sørger for at julekassene kommer ut til de som trenger det aller mest, og det at Matsentralen gjør klar disse kassene sparer organisasjonene for masse ressurser.

For å få dette til å gå rundt henvendte Matsentralen Sør seg til lokale bedrifter og samarbeidspartnere for å få støtte til prosjektet, i tillegg til den vanlige driften.

Rundt 1 300 julekasser er så langt sponset og mange av samarbeidspartnerne har i tillegg donert flotte matvarer til julekassene. Se mer på videoen under:


Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.