Knall start på 2019

15/4/2019
Guest Blogger

Landets syv matsentraler reddet nesten 710 tonn mat fra å havne i søpla i årets første tre måneder. Dette tilsvarer solide 1,4 millioner måltider til mennesker i en vanskelig situasjon.

Sammenligner vi med første kvartal 2018, er veksten på hele 46 %!

Miljøeffekten er også verdt å skrive om. Vi sparte miljøet for anslagsvis 2130 tonn CO2, så man kan trygt si at vi gir mat, mennesker og miljø en ny sjanse.

Målet for hele 2019 er å nærme seg 3000 tonn omfordelt mat.

Vi ligger noen få tonn bak dette målet, men jobber hardt for økt volum fremover, slik at vi kan hjelpe flest mulige.

Nyheter

13/3/2020

Matsentralen og Coronaviruset

I løpet av disse utfordrende Corona-dagene holder Matsentralene i landet åpent, slik at vi kan bidra til den nasjonale dugnaden ved både å redde all maten i fare for å gå til spille, og hjelpe mennesker som befinner seg i en sårbar situasjon. Les mer her.

Les hele saken >
3/2/2020

Food waste reduction in Norway 2019

2019 was a good year for everyone working to prevent and reduce food waste in Norway. Together with the Food Industry and the Government, we have reached important milestones. Below is a summary of some of the most important actions in the past year. 

Les hele saken >
24/12/2019

Julegaver til Matsentralen!

Givergleden kommer virkelig til sin rett i desember. De siste par ukene har det dukket opp den ene julegaven etter den andre!

Les hele saken >
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få den nyeste informasjonen fra Matsentralen

Subscribe
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Try again.
If that doesn't work, contact us directly at norge@matsentralen.no