Ledig stillig hos Matsentralen Norge!

17/12/2020
Guest Blogger

Norges første matsentral ble startet i Oslo i september 2013, og det er nå syv matsentraler spredd over hele landet. Matsentralene er ideelle organisasjoner som bekjemper matsvinn og hjelper vanskeligstilte ved å omfordele overskuddsmat fra matbransjen. Det finnes matsentraler i 36 land.

Matsentralen Norge (MsN) ble etablert i 2017 og er paraplyorganisasjonen for landets matsentraler. MsN er en ideell forening med landets matsentraler som medlemmer, og driften finansieres gjennom støtte fra Kavlifondet, Gjensidigestiftelsen, matbransjen og Landbruks- og matdepartementet.

Prosjektmedarbeideren vil samarbeide tette med MsNs prosjektleder, i tillegg til MsNs styreleder.

Stillingen er i utg.pkt. et 1-års engasjement, med mulighet for forlengelse.

Er du opptatt av miljø og matsvinn, har erfaring fra matbransjen/-industrien, er god på kommunikasjon og evner å drive prosjekter fremover? Er du også selvstendig, initiativrik og opptatt av resultater?

Da ønsker vi en søknad fra deg!

Arbeidsoppgaver:

* Jobbe med ulike vekstprosjekter – både på nasjonalt og lokalt nivå.

* Ressurs- og sparringspartner for prosjektleder og styreleder.

* Ansvar for sosiale medier og utforming av kommunikasjonsmateriell og veiledere i samarbeid med prosjektleder.


Ønsket kompetanse, erfaring og profil

* Erfaring fra matbransjen.

* God innsikt i hele verdikjeden.

* God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

* God og tydelig på kommunikasjon, samt habil på SoMe. Erfaring fra kommunikasjonsarbeid er et pluss.

* Bredt kontaktnett i matbransjen er en fordel.

* Komfortabel med div. dataverktøy, inkl. MS Office.

* Gode samarbeidsevner.

* Initiativrik og resultatorientert.

* Du er systematisk og ryddig.

* Du trives i et dynamisk arbeidsmiljø.


Vi tilbyr

* En spennende og meget meningsfull stilling.

* Et engasjert styre.

* Lønn etter avtale.


Generelle opplysninger

* Arbeidssted: Oslo

* Søknadsfrist: 7. januar 2020

* Tiltredelse etter avtale.

* Send søknad til : cristiano@matsentralen.no

* Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Cristiano Aubert på 934 01 304


Nyheter

1/6/2021

Bransjeavtalen og hvordan donasjon av overskuddsmat reduserer matsvinn

Matsvinn er et stort samfunnsproblem, men heldigvis finnes det mange gode løsninger. Tirsdag 1. juni holdt Matsentralen Norge et webinar der flere løsninger ble løftet frem. En rekke profilerte og dyktige aktører fra matbransjen, myndighetene og matsentralen fortalte om hvordan de kontinuerlig jobber med å kartlegge og minimere matsvinnet sitt. Donasjon av overskuddsmat ble fremhevet som ett av flere viktige verktøy.

Les hele saken >
31/5/2021

Kutt matsvinn med brukopp-kalender for frukt og grønt

I 2021 feirer vi FNs år for frukt og grønt med å hylle 12 ulike frukt og grønnsaker som vi gir deg tips til å ta bedre vare på. Frukt og grønt er noe av det vi kaster mest av, enten fordi vi kjøper for mye, oppbevarer den feil eller ikke vet hvordan vi skal bruke råvarer som ikke er ferske lenger. Husk at frukt og grønt er ferskvare. Ikke kjøp for mye av gangen. Moden betyr bare mer smak, ikke at frukten eller grønnsaken er dårlig.

Les hele saken >
31/5/2021

Matsentralen Innlandet har åpnet!

I dag åpent Matsentralen Innlandet dørene på Rudshøgda, og er landets åttende matsentral. Med en matsentral på plass i denne regionen, har nettverket mulighet til å nå ut til mange flere som trenger mathjelp, og øker også mottakskapasiteten av overskuddsmat. Daglig leder Klaaspeter Kuperus er både spent og fornøyd.

Les hele saken >
Les mer

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.