Matsentralen får ekstra donasjoner gjennom Old El Pasos nye mobilspill

9/4/2021
Guest Blogger

I lanseringen av mobilspillet Taco Chef, har Old El Paso inngått et kampanjesamarbeid med Matsentralen Norge. For å kickstarte kampanjen donerer Old El Paso 1 000 produkter til matsentralene, og gjennom det familievennlige AR-spillet kan forbrukere selv bidra til å donere ytterligere 5 000 produkter til Matsentralens arbeid.

– Pandemien har gjort at matbehovet i Norge øker, og vi klarer ikke dekke dette behovet slik det er i dag. Derfor er det hyggelig å si ja takk til slike samarbeid en gang iblant, og på den måten få litt ekstravarer, sier Cristiano Aubert, styreleder i Matsentralen Norge og daglig leder i Matsentralen Oslo.

Old El Paso lanserte nylig Tortilla Pockets, et av produktene som doneres til Matsentralen. Foto: Old El Paso

Et sikkerhetsnett i matbransjen

Matsentralen fungerer som et sikkerhetsnett for matbransjen gjennom å ta imot overskuddsvarer, altså varer som ikke selges i ordinære kanaler, fra matbransjen og dele disse ut til ideelle organisasjoner som tilbyr mathjelp. Donasjonen i forbindelse med kampanjen inkluderer ordinære varer, og er derfor et unntak fra regelen.

– Det er et hyggelig bidrag. Matsentralen har allerede et godt samarbeid med Haugen-Gruppen, som leverer overskuddsvarer fra sine merkevarer til oss, blant annet fra Old El Paso. I forbindelse med lanseringen av det nye spillet, mottar vi nå i en kort periode ekstra varer fra Old El Paso, som i prinsippet kunne ha blitt solgt i ordinære kanaler, sier Aubert.

Gjennom spillet kan tacoglade folk bidra til å øke antallet varer som doneres, gjennom å gi bort poengene sine til Matsentralen istedenfor å ta ut gaven selv.

Samarbeid på en ny måte

Old El Paso er glade for å sette i gang lanseringen av Taco Chef med et donasjonssamarbeid.

– Samarbeidet viser at merkevarene i General Mills er opptatt av å gi tilbake. Vi er glade for at vi gjennom aktiviteten kan engasjere forbrukerne våre med en interaktiv og morsom opplevelse, samtidig som at vi åpner for at de kan donere produkter til de mer sårbare i samfunnet vårt, sier Sebastien Girard, nordisk salgssjef i Old El Paso.

Kampanjen med Matsentralen i Taco Chef varer fra 8. mars til 31. mai 2021.

Nyheter

3/5/2021

- Tenk at vi ved å bruke to timer i uka kan glede og mette 30 personer i byen vår.

En samtale med hverdagshelter på Sørlandet. Monica liker ikke å stikke seg fram, men om hennes innsats for å hjelpe kan inspirere andre til det samme, er det verdt denne omtalen.

Les hele saken >
29/4/2021

Klart for Matsentralen Innlandet: Skal redde 250 tonn mat i året

Matsentralen Innlandet åpner dørene i juni, og det bygges for fullt på Rudshøgda. En av støttespillerne, Kavlifondet, dro på besøk med en hyggelig overraskelse. De har skrevet om Matsentralen Innlandet og hvorfor de er med på laget.

Les hele saken >
27/4/2021

Mer enn et måltid i Trøndelag

Alle mennesker har sine historier, men noen er tyngre å bære enn andre. Over 3700 unike historier blir lettere av matposene vi deler ut i Trøndelag og de viser oss at maten betyr mye mer enn bare et måltid. Hittil i 2021 har mottakerne hjulpet oss å redde over en kvart million måltider.

Les hele saken >
Les mer

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.