July 4, 2022

Matsentralen Innlandet feirer toårs-jubileum!

Matsentralen Innlandet inviterte til bursdagsfeiring, for å takke for støtten og drahjelpen vi har fått siden oppstarten.

/
Matsentralen Innlandet feirer toårs-jubileum!

I lagerbygningen på Rudshøgda var det duket for fest. Organisasjonen som hjelper både mennesker, mat, og miljøet fikk gode anerkjennelser for arbeidet de gjør.

Hittil i år har Matsentralen Innlandet reddet litt over 100 tonn med mat. På landsbasis reddet de åtte matsentralene, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, over  4.000 tonn med mat fra å havne i søpla, slik at den heller ble donert til trengende i fjor.

Nicolett Holst (i midten) og Anne Tømmerholen (t.h) er frivillige for Barmhjertighetens Hus på Hamar. De er innom Matsentralen på Rudshøgda hver uke for å hente ut mat, som de leverer og deler ut til trengende i Hamar. De er takknemlig for å ha en matsentral med hyggelige ansatte i Innlandet. Malin Thoug (t.v) er en av disse hyggelig ansatter. Foto: Synne Hansen Torgerhagen

Klaas Peter Kuperus er leder for Matsentralen Innlandet og han oppsummerer arbeidet de gjør med tre ord: mennesker, mat og miljø.

– Vi jobber hele tiden for å hjelpe mennesker, redde mat og å bidra til en mer miljøvennlig framtid. Vi opplever at etterspørselen etter mat stadig øker og har en stor pågang, forteller Kuperus.

Daglig leder i Matsentralen Norge, Per Christian Rålm, forteller at de er stolte av arbeidet som blir lagt ned i den frivillige ideelle organisasjonen, og at de har som mål å kunne håndtere en stadig større andel av overskuddsmaten i Norge i framtiden.

Les mer om Matsentralen Innlandets feiring på Ringsaker blad

Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.