Ny daglig leder hos Matsentralen Sør på nyåret!

20/12/2019
Guest Blogger

Etter et år med en midlertidig løsning er daglig leder i Matsentralen Sør på plass fra 1.januar 2020! Andreas Jølstad (41 år) har de siste 14 årene jobbet i eiendomsbransjen som eiendomsmegler. Han har også utdannelse innen økonomi og it, men det siste året har Andreas tatt noen verdivalg både personlig og sammen med sin familie. Han har i flere år hatt et sterkt ønske om å finne en jobb der han kunne se tilbake på at han brukte noe av livet sitt på å hjelpe andre. ‍

“Vi var inne i en tralt der alt gikk kjempefint med stort, flott hus i et sentralt område, godt betalt jobb, hytte, osv. Alt dette gikk fint så lenge vi opprettholdt en høy inntjening – men dette gjorde oss også bundet og det var ikke det vi ønsket. Nå vi tilpasser oss en ny livssituasjon med blant annet flytting og salg av hus”. 

“Jeg ser veldig frem til å starte som daglig leder i matsentralen sør (MSS). Jeg tror 2020 tror vil bli et spennende år for MSS. Lageret skal relokalisering til Kristiansand, vi skal bli kjent med og inngå avtaler med matbransjen på Sørlandet, jobbe med å få støttespillere slik at MSS kan få tak i enda mer mat og dermed hjelpe enda flere vanskeligstilte. I året som kommer må vi også gjøre matsentralen kjent på Sørlandet og det skal vi få til gjennom ulike sammenhenger og på ulike arenaer”.

 

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen til vår matsentralfamilie og vi gleder oss til et spennende 2020 i Matsentralen Sør! 


Nyheter

18/10/2021

All mat ble utnyttet på Østlandske Storhusholdningsmesse

Gjennom godt samarbeid med KuttMatsvinn-nettverket i regi av Matvett, fikk ansvarlig arrangør Konrad Sel realisert sin visjon om å gjennomføre en bærekraftig matmesse uten matsvinn. Messen var trolig en av de første som satte bærekraft og matsvinn så høyt på dagsorden og fulgte opp med handling.

Les hele saken >
29/9/2021

Donasjonskartet til bruk for dagligvare- og serveringsbransjen

Så mye som ⅓ del av all mat som produseres i verden blir aldri spist. Det er et enormt problem, med tanke på økonomiske, miljømessige og sosiale ressurser. I dag markerer vi FNs internasjonale dag mot matsvinn med å bevisstgjøre og utfordre aktører i serverings- og dagligvarebransjen til å gi bort deres overskuddsmat ved å bruke donasjonskartet. 

Les hele saken >
13/9/2021

Sammen om et bærekraftig matsystem

Stortingsvalget er rett rundt hjørnet, og nå kniver partiene om å vinne din stemme med sine hjertesaker. Et bærekraftig matsystem er vår hjertesak; en sak med en viktig sosial og miljømessig dimensjon. Her er forebygging og reduksjon av matsvinn et av de viktigste tiltakene, noe som også funn i den siste klimarapporten underbygger.

Les hele saken >
Les mer

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.