Ny daglig leder hos Matsentralen Sør på nyåret!

20/12/2019
Guest Blogger

Etter et år med en midlertidig løsning er daglig leder i Matsentralen Sør på plass fra 1.januar 2020! Andreas Jølstad (41 år) har de siste 14 årene jobbet i eiendomsbransjen som eiendomsmegler. Han har også utdannelse innen økonomi og it, men det siste året har Andreas tatt noen verdivalg både personlig og sammen med sin familie. Han har i flere år hatt et sterkt ønske om å finne en jobb der han kunne se tilbake på at han brukte noe av livet sitt på å hjelpe andre. ‍

“Vi var inne i en tralt der alt gikk kjempefint med stort, flott hus i et sentralt område, godt betalt jobb, hytte, osv. Alt dette gikk fint så lenge vi opprettholdt en høy inntjening – men dette gjorde oss også bundet og det var ikke det vi ønsket. Nå vi tilpasser oss en ny livssituasjon med blant annet flytting og salg av hus”. 

“Jeg ser veldig frem til å starte som daglig leder i matsentralen sør (MSS). Jeg tror 2020 tror vil bli et spennende år for MSS. Lageret skal relokalisering til Kristiansand, vi skal bli kjent med og inngå avtaler med matbransjen på Sørlandet, jobbe med å få støttespillere slik at MSS kan få tak i enda mer mat og dermed hjelpe enda flere vanskeligstilte. I året som kommer må vi også gjøre matsentralen kjent på Sørlandet og det skal vi få til gjennom ulike sammenhenger og på ulike arenaer”.

 

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen til vår matsentralfamilie og vi gleder oss til et spennende 2020 i Matsentralen Sør! 


Nyheter

10/9/2020

Påvikning av koronakrisen på Norges Matsentraler og deres samarbeidsorganisasjoner

Under utbruddet av Covid-19-pandemien i Norge ble både matvaresystemet og fattigdommen dramatisk påvirket. Landets matsentraler hadde en nøkkelrolle i Norge i f.t. dette, ved å være en effektiv samarbeidspartnere for reduksjon av matsvinn og samtidig sørge for at vanskeligstilte fikk mat. En ny rapport fra Matsentralen Norge beskriver noen av utfordringene og mulighetene til både matsentralene og deres samarbeidsorganisasjoner under koronakrisen.

Les hele saken >
18/6/2020

Matsentralen + Unikum = vinn, vinn, vinn

I april ble pilotprosjektet Matsentralen Kjøkken igang gjennom et samarbeid mellom Matsentralen Oslo og Unikum. For Matsentralen handler det om i første rekke å redusere matsvinn og fattigdom, for Unikum arbeidsinkludering og å skape arbeidsplasser. Drivkraften bak prosjektet er en enighet om at vi kan gjøre en langt større og bedre innsats sammen, enn hver for oss. I tillegg handler det om en felles innsats for å bistå en sårbar gruppe med ferdigprodusert mat.

Les hele saken >
27/5/2020

Spiselig mat skal ikke bli søppel – Bli Matredder!

Matsentralen jobber for å hjelpe matindustrien med å redusere matsvinn, men hva med maten som kastes i butikker og hjemme hos deg? Matsentralen Vestfold og Telemark lanserer i august et nytt prosjekt der de skal besøke skoler for å hjelpe alle til å bli matreddere!

Les hele saken >
Les mer

Register deg i vår mailinglista for å få nyeste informasjon om Matsentralen

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.