December 14, 2018

Vi fikk julegave fra Findus!

Prosjektlederen i Matsentralen Norge ble overrasket over annonseringen av Findus årets julegave!

/
Vi fikk julegave fra Findus!

Det var hyggelig da prosjektlederen til Matsentralen Norge, Paula Capodistrias, fikk invitasjonen til å delta på julelunsj hos Findus.

Findus er en av flere bedrifter som har forpliktet seg til bransjeavtalen for å halvere matsvinn i 50% i 2030 og har donert overskuddsmat til Matsentralen Oslo før. På lunsjen snakket vi om hvilke andre tiltak Findus kunne gjøre for å ytterligere sette fokus på, og redusere, matsvinn i 2019. Lite visste vi at de ansatte i Findus også hadde andre ideer om å støtte Matsentralen.

Prosjektlederen vår ble overrasket over annonseringen om at årets julegave skulle til Matsentralen! Årets julegave er derfor et bidrag til Matsentralen Norge på hele 100 000 kroner! Dette tilsvarer at 50 000 måltider omfordeles, med en miljøeffekt på 75 000 kg CO2!

Findus Brand Activation Manager, Mona Wike og Matsentralen Norges Prosjektleder, Paula Capodistrias

Gaven blir fordelt mellom landets seks matsentraler. Findus leverer allerede overskuddsmat til Matsentralen, men med årets julegave bidrar de i enda større grad til å sikre at mat som ellers ville blitt kastet, deles ut til hjemløse, psykisk syke, rusmisbrukere og andre vanskeligstilte.

Målet for 2019 blir å få til et tettere samarbeid for å redusere matsvinnet enda mer!

Tusen takk til alle de ansatte som valgte oss til årets julegave!

Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.