April 24, 2024

Matsentralen blir Norges Håndballforbunds første bærekraftspartner

Matsentralen og Norges Håndballforbund spiller på lag.

/
Matsentralen blir Norges Håndballforbunds første bærekraftspartner

Matsentralen Norge ble denne uken Norges Håndballforbunds (NHF) første offisielle bærekraftspartner.

Håndballforbundet har en helt spesiell posisjon i det norske folks hjerter. Med landslag i verdenstoppen på både dame- og herresiden, og profiler som Henni Reistad og Magnus Abelvik-Rød, har håndball en unik posisjon her til lands. Forbundet har mer enn 130.000 aktive medlemmer, og engasjerer millioner av nordmenn både på TV og i idretthaller landet rundt.

- I Norges Håndballforbund har vi funnet en seriøs samarbeidspartner som ønsker å bruke sin posisjon til å gjøre en forskjell. Håndballmiljøet er stort, og gjennom samarbeidet vil vi kunne nå ut til et publikum som er kjent for sitt store engasjement og hjerte.

Cristiano Aubert, styremedlem i Matsentralen Norge

Under omvisningen i lokalene til Matsentralen Oslo, fikk representantene fra håndballforbundet høre om arbeidet til matsentralene, og om utvikling i behovene for mathjelp blant stadig flere:

Jan-Erik Aalbu og Julie Indstad Hole fra Norges Håndballforbund er både overrasket og imponert over matsentralenes arbeid, her representert ved Cristiano Aubert.
- Det gjør inntrykk å se arbeidet som gjøres i disse lokalene som vi vet betyr så mye for så mange. Jeg er stolt av å kunne ønske Matsentralen Norge velkommen som vår første offisielle bærekraftspartner.

Jan-Erik Aalbu, kommersiell sjef i Norges Håndballforbund

Samarbeidet vil gi Matsentralen synlighet i NHFs kanaler, og mulighet til å samhandle med publikum på nye måter. I tillegg har håndballforbundet flere andre samarbeidspartnere som som kan gi spennende muligheter for matsentralene. Samarbeidet er det første i sitt slag for håndballforbundet, og det er en stolt delegasjon fra NHF som er på besøk i Gladengveien:

- Matsentralen Norge er først ute, og vi håper å kunne bidra til å skape mer bevissthet rundt produksjon og forbruk.

Julie Indstad Hole, nasjonal leder for anlegg og bærekraft i Norges Håndballforbund

Også for Matsentralen Norge er dette det første samarbeidet av denne typen, og daglig leder Per Christian Rålm er stolt og glad:

- Vi gleder oss til å komme i gang, og vi håper og tror at dette samarbeidet vil fungere som en døråpner mot matbransjen, slik at vi kan redde enda mer overskuddsmat.

Nyheter

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.