Ny daglig leder i Bergen

24/6/2019
Guest Blogger

Monica Rieber-Mohn Fuhr kommer fra stillingen som butikksjef hos Felleskjøpet, der hun var i seks år. Tidligere har hun jobbet for Kaffehuset Friele, både på lageret og i markedsavdelingen. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, og denne kombinasjonen av teori og praksis vil være en verdifull ressurs for Matsentralen Bergen. Monica er gift og har tre barn, og det aller meste av fritiden hennes går med til hund og hest, en interesse hun særlig deler med døtrene sine.


Nå når hun har fått god oversikt, vil hun bruke tiden på å få på plass større bredde på leverandører slik at Matsentralen Bergen kan få et større vareutvalg, hun vil jakte på flere økonomiske støttespillere, og hun vil få på plass gode rutiner og god dokumentasjon innenfor HMS, slik at de ansatte og frivillige går trygge og forutsigbare dager i møte. Monica ser også frem til å bli bedre kjent med organisasjonene og de frivillige som henter mat hos Matsentralen Bergen.

Nyheter

18/10/2021

All mat ble utnyttet på Østlandske Storhusholdningsmesse

Gjennom godt samarbeid med KuttMatsvinn-nettverket i regi av Matvett, fikk ansvarlig arrangør Konrad Sel realisert sin visjon om å gjennomføre en bærekraftig matmesse uten matsvinn. Messen var trolig en av de første som satte bærekraft og matsvinn så høyt på dagsorden og fulgte opp med handling.

Les hele saken >
29/9/2021

Donasjonskartet til bruk for dagligvare- og serveringsbransjen

Så mye som ⅓ del av all mat som produseres i verden blir aldri spist. Det er et enormt problem, med tanke på økonomiske, miljømessige og sosiale ressurser. I dag markerer vi FNs internasjonale dag mot matsvinn med å bevisstgjøre og utfordre aktører i serverings- og dagligvarebransjen til å gi bort deres overskuddsmat ved å bruke donasjonskartet. 

Les hele saken >
13/9/2021

Sammen om et bærekraftig matsystem

Stortingsvalget er rett rundt hjørnet, og nå kniver partiene om å vinne din stemme med sine hjertesaker. Et bærekraftig matsystem er vår hjertesak; en sak med en viktig sosial og miljømessig dimensjon. Her er forebygging og reduksjon av matsvinn et av de viktigste tiltakene, noe som også funn i den siste klimarapporten underbygger.

Les hele saken >
Les mer

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.