Ny daglig leder i Bergen

24/6/2019
Guest Blogger

Monica Rieber-Mohn Fuhr kommer fra stillingen som butikksjef hos Felleskjøpet, der hun var i seks år. Tidligere har hun jobbet for Kaffehuset Friele, både på lageret og i markedsavdelingen. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, og denne kombinasjonen av teori og praksis vil være en verdifull ressurs for Matsentralen Bergen. Monica er gift og har tre barn, og det aller meste av fritiden hennes går med til hund og hest, en interesse hun særlig deler med døtrene sine.


Nå når hun har fått god oversikt, vil hun bruke tiden på å få på plass større bredde på leverandører slik at Matsentralen Bergen kan få et større vareutvalg, hun vil jakte på flere økonomiske støttespillere, og hun vil få på plass gode rutiner og god dokumentasjon innenfor HMS, slik at de ansatte og frivillige går trygge og forutsigbare dager i møte. Monica ser også frem til å bli bedre kjent med organisasjonene og de frivillige som henter mat hos Matsentralen Bergen.

Nyheter

10/9/2020

Påvikning av koronakrisen på Norges Matsentraler og deres samarbeidsorganisasjoner

Under utbruddet av Covid-19-pandemien i Norge ble både matvaresystemet og fattigdommen dramatisk påvirket. Landets matsentraler hadde en nøkkelrolle i Norge i f.t. dette, ved å være en effektiv samarbeidspartnere for reduksjon av matsvinn og samtidig sørge for at vanskeligstilte fikk mat. En ny rapport fra Matsentralen Norge beskriver noen av utfordringene og mulighetene til både matsentralene og deres samarbeidsorganisasjoner under koronakrisen.

Les hele saken >
18/6/2020

Matsentralen + Unikum = vinn, vinn, vinn

I april ble pilotprosjektet Matsentralen Kjøkken igang gjennom et samarbeid mellom Matsentralen Oslo og Unikum. For Matsentralen handler det om i første rekke å redusere matsvinn og fattigdom, for Unikum arbeidsinkludering og å skape arbeidsplasser. Drivkraften bak prosjektet er en enighet om at vi kan gjøre en langt større og bedre innsats sammen, enn hver for oss. I tillegg handler det om en felles innsats for å bistå en sårbar gruppe med ferdigprodusert mat.

Les hele saken >
27/5/2020

Spiselig mat skal ikke bli søppel – Bli Matredder!

Matsentralen jobber for å hjelpe matindustrien med å redusere matsvinn, men hva med maten som kastes i butikker og hjemme hos deg? Matsentralen Vestfold og Telemark lanserer i august et nytt prosjekt der de skal besøke skoler for å hjelpe alle til å bli matreddere!

Les hele saken >
Les mer

Register deg i vår mailinglista for å få nyeste informasjon om Matsentralen

Tusen takk! Du er nå påmeldt.
Oi, det skjedde en feil ved innsending. Prøv på nytt.